Obećava nezaboravan doživljaj
231

VIDEO / Tony Cetinski u maju kreće na turneju u tri bh. grada

Klix.ba
Tony Cetinski
Tony Cetinski
Poznati hrvatski muzičar Tony Cetinski najavljuje turneju "Opet si pobijedila" u tri grada Bosne i Hercegovine.

Nakon više od dvadeset godina i vrlo uspješne karijere Tony će pjevati publici u Sarajevu, Tuzli i Banjoj Luci. Podsjetimo, prije dvije godine Tony je nastupao u Tuzli i Sarajevu, a prije godinu u Banjoj Luci.

Publika u Sarajevu u starim i novim pjesmama uživat će 15. maja u dvorani Zetra od 20 sati. Koncert u tuzlanskom Mejdanu planiran je 17. maja od 20 sati, a u Banjoj Luci 1. juna na tvrđavi Kastel od 21 sat.

Povodom predstojeće turneje Tony je poručio: "Još uvijek pamtim sve svoje koncerte u ovoj prekrasnoj zemlji, atmosfera i publika uvijek i svugdje su bili su fantastični. Radujem se novim koncertima na kojima ću s vama podijeliti nove pjesme i razmijeniti energiju i dobre vibracije. Obećavam da ćemo bend i ja, kao i kompletna ekipa koja radi na organizaciji dati sve najbolje od sebe, puno pozitivne energije i dobre muzike da bh. turneja 'Opet si pobijedila' bude svima nezaboravan doživljaj".

Organizator turneje je Front Stage iz Banje Luke.

Želite li uživati u ovom muzičkom spektaklu, rezervišite svoju ulaznicu na vrijeme. U prodaji će se naći od 15. marta na KupiKartu.ba, kao i u kompletnoj prodajnoj mreži ovog portala.