Nakon skoro pet godina
0

Tony Cetinski priprema dvosatni spektakl u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Tony Cetinski
Tony Cetinski
U Sarajevu, u dvorani "Mirza Delibašić" KSC Skenderija, 4. decembra koncert će održati hrvatska muzička zvijezda Tony Cetinski.

Da publiku očekuje istinski spektakl potvrđuje činjenica da Tony posljednjih godina rasprodaje najveće dvorane širom regije i da će ovo biti njegov prvi nastup u glavnom bosanskohercegovačkom gradu nakon gotovo pet godina. Podsjećamo, 3. marta 2006. Cetinski je nastupio pred prepunom Zetrom.

Suvereni vladar regionalnih muzičkih top lista u Skenderiji će prirediti nastup na kakav smo navikli samo od svjetskih izvođača.

Pored svojih izvrsnih vokalnih sposobnosti, koje je dokazao brojnim muzičkim nagradama kao i saradnjom sa velikanima svjetske muzičke scene kakvi su sigurno Jose Carreras i Michael Bolton, Tony Cetinski je poznat i kao vrhunski zabavljač koji svoju publiku na koncertima uvijek ispuni pozitivnim vibracijama.

Prvi je muzičar koji je pjevao u rasprodanoj zagrebačkoj Areni, i to dva dana zaredom. 2009. godine bio je najemitiraniji izvođač u Hrvatskoj, a tokom godina uspješne karijere za svoj rad uz aplauz i ljubav publike dobio je i brojna priznanja, odlikovanja i nagrade.

Poznat kao majstor ne samo vokalne interpretacije, nego i vrhunski showman, Tony Sarajlijama obećava dvosatni spektakl.

O kartama za koncert, o tome kad će biti puštene u prodaju, na kojim mjestima i po kojoj cijeni javnost će biti naknadno obaviještena.