Samo ljubav Tour
31

Tony Cetinski pred bh. turneju: Jedva čekam da se vidimo i da zajedno pjevamo

Klix.ba
Tony Cetinski će u martu ove godine nastupiti pred bh. publikom, a fanovima je poručio da jedva čeka da zapjeva zajedno s njima.

"Jako mi je drago da vam se sviđa nova pjesma. Hvala Amilu Loji koji je napisao naslovnu pjesmu albuma 'Kao i snu', ali i najnoviji singl 'Čekam te' kojeg je napravio u saradnji s Elvisom Stanićem. Vidimo se na koncertima povodom Dana žena. Slavimo ljubav na turneji 'Samo ljubav Tour 2019' koja počinje iz BiH. Jedva čekam da se vidimo i da zajedno pjevamo", poručio je Cetinski.

Pjesme Tonyja Cetinskog sedmicama i mjesecima vladaju eterom i top listama, aktualni album "Kao u snu" jedno je od najprodavanijih izdanja, za koncerte se traži ulaznica više, a fanovi ga potpunom euforijom dočekuju gdje god nastupa. Organizatori su sigurni da će se identičan scenarij ponoviti u Sarajevu i Zenici, gdje Tony Cetinski stiže nakon dugo vremena, a poznata je, jaka i neraskidiva obostrana ljubav sa tamošnjom publikom.

Arena Zenica će 8. marta, a kultna sarajevska Zetra dan kasnije, 9. marta, biti pretijesna za sve one željne njegovih najvećih hitova. S druge strane, Tony u kombinaciji sa svojim bendom najavljuje istinski muzički show.

Ulaznice možete kupiti putem sistema Kupikartu.ba, na platou Skenderija, Artikulaciji/BKC te poslovnicama Centrotransa, ispred robne kuće Bosanka u Zenica.