Muzika
0

Tony Cetinski četvrti put oduševio beogradsku Arenu

Klix.ba
(Foto: Antonio Ahel)
Beogradska Kombank Arena sinoć je četvrti put ugostila jednog od najpopularnijih muzičara regije Tonyja Cetinskog, koji je u Beogradu nastavio priču započetu u pulskoj Areni prošlog ljeta.

Dvadesetpet godina uspješne karijere sinoć je Tony proslavio s beogradskom publikom ne krijući da se on i Beograd vole javno. Publiku je u Areni zagrijala grupa Pravila igre, da bi oko 21 sat na pozornicu stupio miljenik žena Tony Cetinski.

Već od prvih taktova hita "Krik" znalo se da će ovo biti još jedan od onih koncerata koji će mnogima ostati dugo u sjećanju. Pozitivnu energiju i snažne emocije koje su ga pratile cijeli koncert prenio je na publiku, koju je podigao na noge i priuštio im nezaboravnu večer. Oduševljena publika s Tonyjem je otpjevala neke od njegovih najpoznatijih hitova poput: "Opet si pobijedila", "Blago onom tko te ima", "Mjesečar", "Umirem 100 puta dnevno", "23. prosinac", "Kad žena zavoli", "Lagala nas mala", ali i nove singlove s nadolazećeg albuma "Vjera nevjera" i "Od trnja do zvijezda" koje je publika već naučila.

Turneja kojom Tony slavi 25 godina karijere će se nastaviti velikim koncertima u zagrebačkoj Areni već ovog utorka 08.03. na Dan žena gdje vlada poseban interes s obzirom da se Zagreb zaželio Tonyja koji u tom gradu nije pjevao sedam godina.

Nakon Zagreba, turneja se nastavlja u Kragujevcu 11.03., Osijeku 12.03., Novom Sadu 17.04. i Splitu u Spaladium Areni 29.04.