Kolega i prijatelj
1.4k

Toni Cetinski dirljivo se oprostio od Olivera: Volio sam te kao oca, poljubi mi Tošu!

Klix.ba
Oliver Dragojević i Toni Cetinski (Foto: Gloria.hr)
Oliver Dragojević i Toni Cetinski (Foto: Gloria.hr)
Među prvim kolegama koji su se jutros s velikom tugom oprostili s Oliverom Dragojevićem bio je njegov veliki prijatelj Toni Cetinski. On se na poseban način oprostio s muzičkom legendom.

"Dragi moj morski vuče, ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska. Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smijali ka dica su momenti koje nikada neću zaboraviti. Moram ti priznati da sam te volio i volim kao da si mi otac, a po duši si mi bio ponekad kao mlađi brat", napisao je Toni na Facebooku.

Cetinski je naglasio kako je tajna uspješnog Oliverovog postojanja i rada u tome što se nije štedio.

"Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedio u tome. Oduvijek si bio dokaz da nije dovoljno biti samo vrhunski umjetnik nego i čovik i zbog toga ti veliko hvala. Duboka bol u prsima i velika praznina u mislima sada su u meni. Pjesme koje si nam ostavio sada su jedina utjeha. Iskrena sućut cijeloj obitelji. Neizrečiva bol. Počivaj u miru Božjem prijatelju i učitelju moj. Volim te i uvijek ću te voljeti", riječi su Cetinskog.

Na kraju posta Toni je ostavio poruku za Dragojevića.

"Molim te još samo jedno. Poljubi mi Tošu i zapjevajte jednu za sva vremena. I njemu si bio veliki uzor i put kojeg treba pratiti", završio je Cetinski.

Uz oproštajne riječi Toni je podijelio i Oliverov veliki hit "Moj lipi anđele".

Podsjećamo, Dragojević je 1995. godine s Cetinskim izveo duet "Morski vuk" na Melodijama hrvatskog Jadrana, kao i pjesmu "Nisan ja za te".