Garden of Dreams
219

Tom Odell u Sarajevu izveo svjetski megahit "Another Love" i "zapalio" publiku

N. C.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Tom Odell večeras je izveo svjetski megahit "Another Love" i upotpunio spektakularnu noć u Kampusu Univerziteta u Sarajevu.

Danas u Sarajevu je počeo Garden of Dreams festival, a na pozornici od 16 sati su se smjenjivali muzičari iz zemlje i regiona. Vrhunac prve večeri festivala je nastup Toma Odella.

Zvijezda večeri Tom Odell na pozornicu je izašao u 23 sata, a publiku će zabavljati dugo u noć. Odell je vrhunski talent na svjetskoj muzičkoj sceni, dobitnik prestižne BRIT Critics' Choice nagrade, koju su prije njega dobile samo veličine poput Adele i Florence and the Machine.

Odell je magnet za publiku te će sigurno oboriti s nogu i sarajevsku publiku svojim impresivnim talentom i harizmom. On je izveo svjetski megahit "Another Love" i zapalio publiku kojoj će ovo zasigurno biti noć za pamćene.

Tom Odell je britanski pjevač i tekstopisac, a njegov najpoznatiji hit "Another Love" postigao je ogromnu popularnost širom svijeta, skupivši preko 730 miliona pregleda na YouTubeu i preko milijardu streamova na Spotifyu.