Koncert u Areni
0

Tokio hotel nastupaju u Beogradu

Sarajevo-x.com
Njemački bend "Tokio Hotel” nastupiće 28. marta u "Beogradskoj areni", a publiku očekuje pravi spektakl - bina će izgledati kao misteriozni podzemni grad iz budućnosti, a članovi grupe će nastupiti u specijalno dizajniranim kostimima, javljaju srbijanski mediji. Koncertna oprema u Beograd stiže u 11 kamiona

Članovi benda, koji u Beograd dolaze u okviru turneje na kojoj promovišu novi album "Humanoid", u svom rajderu (lista zahtjeva) su tražili da im na raspolaganju budu garderober i pomoćnik (iskusan u peglanju), koji će pomagati prilikom presvlačenja izvođača. U skladu sa futurističkim izgledom bine, na kojoj preovladavaju crna, crvena i teget boja, kreirani su i kostimi članova benda, za koje su se pobrinuli dizajneri modne kuće "Dsquared".

Tokom nastupa Bil Kaulic, frontmen grupe, presvlačiće se pet puta, koncert će započeti u crnom kožnom kostimu sa prslukom od metaliziranih nitni i dijelova koji reflektuju svjetlo, a završiti u majici sa odštampanim tragovima krvi.

U sklopu pokretne bine za nastup se nalaze i tri hidraulična lifta koja će koristiti bubnjar benda. Nemački muzičari su zahtijevali da svi peškiri budu u crnoj ili nekoj drugoj tamnoj boji, a insistirali su i da sav otpad mora da se reciklira, bez obzira na to da li zakon u Srbiji to propisuje ili ne.