Muzika
85

"Ti si tako dobra mala": Pogledajte kako su Kubanci pjevali i plesali sa Dženanom Jahićem u novom spotu

Klix.ba
Uspješni mladi pjevač Dženan Jahiić koji je prije nekoliko dana predstavio novu pjesmu i spot "Ljubav vrijedi čekati", publiku je obradovao još jednom pjesmom "Ti si tako dobra mala".

U spotu za pjesmu "Ljubav vrijedi čekati" pojavljuju se mnogobrojni statisti sa ulica Havane, a spot će sigurno ugrijati publiku u hladnim decembarskim danima, jer donosi duh ljeta i egzotične Kube, na kojoj je snimljen u februaru ove godine.

"Mislim da se u ovom spotu na pravi način osjeti duh Havane i Kube, ljudi, ulica... Pjesma podsjeća na kubanski cha cha cha i bilo mi je baš bilo zanimljivo plesati i pjevati to po ulicama. Kubanci su sa mnom pjevali, iako ne razumiju naš jezik. Pjesma je jako pozitivna i vjerujem da će se dopasti publici", kaže Jahić.

Inače, video za novu pjesmu "Ti si tako dobra mala" treći je u nizu koji je Dženan snimio na Kubi. Spotovi za pjesme "Miramar" i "Zlato skriveno" već su pobrale simpatije njegovih fanova.

Podsjetimo, mladi pjevač se ovih dana intenzivno priprema i za nastup u Hotelu Europe u Sarajevu gdje će pjesmom uvesti goste u novu 2017. godinu zajedno sa našom divom sevdaha Hankom Paldum.