Art Zone najavljuje
0

The Shapeshifters i Freemasons u Domu mladih

Sarajevo-x.com
Art Zone sprema poslasticu za sve ljubitelje elektronske muzike koji će 25. decembra 2009. godine u Domu mladih moći vidjeti The Shapeshifters, a 29. januara 2010. godine, na istom mjestu i Freemasons.

Max Reich i Simon Marlin, autori klupskih hitova "Lola's Theme", "Back to Basics", "Incredible" i "Sensitivity" rasplesat će 25. decembra 2009. domaću publiku.

Rezidenti prestižnih klubova na Ibizi radili su remixe za Christinu Aguileru, Mobyja, Georgea Michaela, Natalie Imbrugliu, Empire Of The Sun….

Premda su na klupskoj house sceni kao duo relativno kratko, od 2003. godine, kada je njihov hit „Lola´s Theme“ osvojio sva prestižna mjesta na svjetskim klupskim i radijskim top listama, Shapeshifters su danas najtraženiji klupski program.

Freemasons je sinonim za britansku dance, funky house i disco house atrakciju koju čine Russell Small i James Wiltshire. Trenutno su najuspješniji britanski dvojac sa najviše Grammy nominacija. Osigurali su svoju poziciju na svjetskim top listama i nalaze se na samom vrhu od Australije do SAD. Russell i James su rođeni majstori showa, svojim hitovima i izvanrednom energijom vladaju klubovima i plesnim podijima. Njihovi su nastupi sedmicama unaprijed rasprodati, a puno duže se pamte. U Sarajevo dolaze 29. 01. 2010. godine.

Zbog velikog interesovanja za oba partija, u prodaju će biti prvo pušteno 500 limited edition ulaznica, koje će vrijediti za oba partija a njihova cijena će iznosti 40,00 KM.

Nakon toga će u prodaju krenuti ulaznice posebno za svaki party, a cijene će iznositi 25,00 KM u pretprodaji i 30,00 KM na dan partija.