Oduševili zagrebačku publiku
0

Teška industrija prepjevala Halidov hit "U meni jesen je"

Sarajevo-x.com
Teška industrija je u Zagrebu promovisala svoj novi spot za pjesmu "U meni jesen je", veliki hit Halida Bešlića, koji su odjenuli u novo, rockersko ruho.

Nakon promocije spota, koja je održana u popularnom zagrebačkom mjestu za izlazak u "Fabrici 5reković", uslijedio je višesatni koncert na kojem je Teška industrija zabavila svoje brojne goste i uzvanike. Promociju, na kojoj se okupilo petstotinjak uzvanika i fanova, nisu propustili ni Luka Nižetić koji je došao s menadžericom Emom Gušavac, Davorin Bogović, voditeljica Uršula Tolj, urednik i voditelj Dalibor Petko, članovi benda Psihomodo Pop, jedan od najutjecajnih muzičkih autora Miroslav Rus, Jurica Pađen i dečki iz grupe Aerodrom i mnoga druga poznata lica.

Spot za pjesmu "U meni jesen je", u kojem se pojavljuje i sam Halid Bešlić, režirao je poznati redatelj Darko Drinovac, a nakon što je svečanu premijeru spota najavio Ivica Propadalo, lider benda, spot je tokom večeri prikazan još nekoliko puta.

Svirka i sjajna zabava, koju su članovi Teške industrije nazvali Prvomajskim urankom, potrajala je do kasno u noć, uz prigodne karanfile, prvomajske značke i ordenje koje su uzvanici za tu priliku "izvukli iz naftalina", a nije nedostajalo ni okrijepe uz Sarajevsko pivo, pite, dobro vino...

Teška je industrija izvela svoje stare i nove hitove, a posebno su publiku oborili s nogu izvedbom pjesme "U meni jesen je", koju je publika toliko dobro prihvatila da su je odsvirali nekoliko puta. Pjesma će se uz već predstavljenu obradu stare-nove pjesme Teške industrije "Život je maskenbal" naći na novom albumu Teške industrije "Bili smo raja", koji će biti objavljen za petnaestak dana, a na kojem se nalaze rockerske obrade hitova velikih izvođača sarajevske pop-rock škole Indexa, Crvene jabuke, Plavog orkestra, Dine Merlina, Kemala Montena, Zdravka Čolića i dr.

Publika je tako zapjevala i zaplesala uz "Tugo nesrećo" Crvene jabuke, "Nek’ padaju ćuskije" Dine Merlina i druge odlične rock obrade velikih hitova koji će se naći na albumu "Bili smo raja" Teške industrije, a bend će već u subotu, 7. maja, održati koncert i promociju u Osijeku.