Muzika
26

"Teferidž" punk bend Bezbeli apstraklije snimio spot za pjesmu "Etnonomija"

Klix.ba
Bend Bezbeli apstraklije, na čiji zvuk gotovo nitko više ne ostaje ravnodušan, šireći pozitivnu energiju i humor te razmjenjujući mjehuriće u bazenu, snimio je spot za novu pjesmu ”Etnomonija”.

Bezbeli apstraklije: Turbo avazlija, Bassistaga i Estamlija nakon pjesme ”Fukara” još jednom će vas fascinirati, ali ovaj put sa spotom za već jako slušanu pjesmu ”Etnonomija”, koji je snimljen u prepoznatljivom engleskom koloritu i francuskom art štihu, što bi rekli stručnjaci "kao da je Tarantino snimao u Fojnici, čuvenoj holivudskoj destinaciji za filmadžije naših života".

”Mi nastojimo da se zabavimo stvarajući dobru muziku, ali i da zabavimo i opustimo sve oko nas”, kazao je član benda Bezbeli apstraklije Haris Ljumanović v.d. Turbo avazlija.

Pjesma ”Fukara” postigla je veliku popularnost u regiji za veoma kratko vrijeme, ali sudeći po reakcijama javnosti pjesma ”Etnonomija” bi uskoro mogla postati još veći hit.

Krajem aprila ljubiteljima dobre muzike ”Bezbeli apstraklije” planiraju pokloniti album pod nazivom “Kad je bal , nek’ je kanibal”.

Više informacija o bendu saznajte na web stranici www.bezbeliapstraklije.com.