Vodič za provod tokom SFF-a
0

TBF i Zoster večeras na Heineken Music Stageu

Sarajevo-x.com
Kao i prethodnih dana, portal Sarajevo-x.com donosi vam pregled večerašnjih dešavanja u sarajevskim kafićima i klubovima.

HEINEKEN MUSIC STAGE

Kao i prošle godine centar zabave tokom SFF-a je Dom mladih u kojem se održava Heineken Music Stage na kojem nastupaju neka od najvećih imena muzičke scene iz regije. Večeras u Domu mladih nastupaju dva odlična banda. Riječ je o splitskoj grupi The Beet Fleet i mostarskom bandu Zoster.

Napominjemo da je ulaz na sve programe besplatan za sve akreditirane na Sarajevo Film Festivalu, kao i za sve one koji uspiju doći do pozivnica Heineken Music Stagea. Ograničen broj ulaznica bit će pušten i u slobodnu prodaju po cijeni od 20 KM po programu.

OPERA

Preko puta Festivalskog trga, i kafiću Opera nastupa Vas Legas.

HACIENDA

Za one koji su skloniji plesnim house ritmovima Hacienda će ponuditi odličnu zabavu. Ovaj popularni klub tokom SFF-a organizira Hacienda Dance Fever Festival koji traje od 12. do 20. augusta. Festival će ugostiti internacionalna imena i promovirati sve žanrove plesne muzike. Organizatori će ostati dosljedni tzv. "Haciendinom zvuku", house "hitičnim" ritmovima, poznatim svim stalnim posjetiocima dok će se zabava odvijati do ranih jutarnjih sati. Svake noći s početkom u 22.15 sati na gornjem spratu, lounge salonu, organiziraće se pres-korner otvorenog tipa i druženje sa učesnicima.

U Haciendi večeras nastupa band Kazoo.

THE CLUB

Večeras je na programu "Single party". Ukoliko ste slobodni, a to više ne želite biti, dođite na druženje sa ostalim slobodnim ljudima, možda baš tu upoznate svoju srodnu dušu. Nastupaju The Club band, DJ Enjay i tamburaši.