Popularna Amerikanka
7

Taylor Swift snimila novi album "Reputation", prva pjesma stiže uskoro

Klix.ba
Taylor Swift na naslovnici novog albuma (Foto: Instagram)
Taylor Swift na naslovnici novog albuma (Foto: Instagram)
Popularna američka pjevačica Taylor Swift snimila je novi album pod nazivom "Reputation", a prvu pjesmu, prije zvaničnog puštanja albuma na tržište 10. novembra, njeni fanovi moći će čuti već sutra.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Swift je naslovnu fotografiju albuma te informacije o izlasku prve pjesme podijelila na njenom Instagram profilu, što je posebno iznenadilo fanove koji već dugo čekaju njene nove pjesme i spotove. Cover albuma "Reputation" urađen je u crno-bijeloj boji. Na njemu je Swift zalizane kose, tamnih usana i sa lancem oko vrata. Pola covera izgleda poput stranice iz novina koja je prekrivena natpisima "Taylor Swift" u raznim fontovima.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Pjevačica je posljednji album "1989", koji je osvojio Grammyja, objavila prije tri godine. Njen prošlogodišnji duet sa Zaynom Malikom "I Don't Want to Live Forever" iz filma "Fifty Shades Darker" zauzeo je drugu poziciju na prestižnoj top listi Billboard Hot 100.

Pored albuma "1989", Swift iza sebe ima još i albume "Red" iz 2012. godine, "Speak Now" iz 2010. godine, "Fearless" iz 2008. te "Taylor Swift" iz 2006. godine.