Muzika
0

"Take That" zauvijek zatvorio vrata Robbieju Williamsu

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Član pop grupe "Take That" Gary Barlow izjavio je u petak kako u njihovoj grupi "više nema mjesta" za bivšeg člana Robbieja Williamsa.

"Što se tiče Robbiejevog povratka u naš bend, mislim da to više nije moguće", kazao je 36-godišnji muzičar Gary Barlow u razgovoru za magazin Big Issue.

Mark Owen, drugi član ove popularne grupe, otkrio je da kada su se momci ponovo okupljali nakon desetogodišnje pauze, Williams je bio pozvan da im se priključi, ali je poziv odbio jer ga je više zanimala njegova solo karijera. Do nedavno, ova slavna četvorka je "držala vrata otvorena" za Williamsa.

I dok "Take That" sada ponovo uživa ogroman ugled i slavu na svjetskoj muzičkoj sceni zahvaljujući odličnom uspjehu novih pjesama, albuma i rasprodane live turneje, Robbie Williams se našao u krizi. Kako otkriva BBC, njegov posljednji album "Rudebox" dobio je izuzetno loše kritike.

Williams je napustio "Take That" 1995. godine kako bi se posvetio solo karijeri, a kružile su i glasine da se nije dobro slagao sa Barlowom.