Veliki uspjeh mlade Sarajke
0

VIDEO / Tajna Tanović u LA-u snimila spot za pjesmu "I Think of You"

Klix.ba
Tajna Tanović
Tajna Tanović
Sarajka Tajna Tanović, koja živi i radi u Los Angelesu, snimila je video za naslovnu pjesmu istoimenog albuma "I Think of You", za koji je sama napisala i scenario. Spot je sniman u Los Angelesu, na lokacijama u Malibuu i Hollywoodu.

Tajna Tanović je umjetnica porijeklom iz BiH, koja je odrastala u Njemačkoj i u Americi. Završila je muzičku i glumačku školu, a posljednjih godina se bavi pjevanjem te komponovanjem muzike.

U New Yorku je završila prestižnu školu za glumu "Lee Strasberg Theatre & Film Institute" i sama učila svirati gitaru. Producent je, suosnivač i glumica u teatru Theater TAS.

Njen debitantski album "I Think of You" je izašao krajem septembra prošle godine i može se dobiti preko iTunesa, Amazona i njenog websitea www.tajnatanovic.com.

Sada je, u saradnji sa režiserom i producentom Samuelom Nozikom, koji radi na seriji Bones, snimila spot za pjesmu "I Think of You".

Inače, Nozik i Tanović su i ranije sarađivali. Scene iz kratkog filma "Dolly Belle" korištene su u videu za njenu pjesmu "Burning House".

Njen rad možete pratiti i na Facebook stranici.