Muzika
65

"Svi marš u Underground" jer sviraju Tifa i Undergrounderi

Klix.ba
U posljednjih nekoliko godina sarajevski rock & jazz club Underground postao je centralno okupljalište sarajevske alternativne scene, poznato po dobrim svirkama tokom radne sedmice, kao i petkom i subotom u kasnim noćnim satima.
Raspored svirki za dane koji slijede u Underground Clubu je sljedeći:

13.03. Dernex 14.03. Metalika (Tribute band to Mettalica) 20.03. Undergrounderi & Unplugged Plug (Triple tribute to EKV, Bijelo dugme i Azra) 21.03. Funkzilla 27.03. Anchi & Moon Dogs Band 28.03. Undergrounderi 04.04. Mladen Vojičić Tifa, koncert povodom dana grada Sarajeva powered by Jim Beam

Odličan koncert banda Pochko and New Primitives održan povodom 8. marta i ponovnog okupljanja Primitivsa pokazao je da rock scena Sarajeva i dalje živi, čak se može reći diže se iz pepela što nam daje nadu da bh. rock scena ima budućnost, a koncert nam je omogućio The Famous Grouse.

U narednom period posebno izdvajamo nastup bendova Undergrounderi & Unplugged Plug pod nazivom "Svi marš u Underground" koji će prvi put u našem gradu izvesti Triple tribute to EKV, Bijelo dugme i Azra na jednom mjestu, u jednoj noći I to sa dva banda na stageu istovremeno.

Kao uvod za Dan Grada Sarajeva, u Underground Clubu će nastupiti rock legenda Mladen Vojičić Tifa, a koncertom časti Jim Beam.

Uz već uvedene nove sadržaje i obogaćenu ponudu, Underground Club se izdvaja kao mjesto koje vrijedi posjetiti, mjesto dobrih svirki i provoda radnim danima i vikendom.

Najave svih evenata možete pogledati ovdje.

Sve informacije o Underground klubu i dešavanjima u njemu možete pronaći na Facebook stranici.