Lista pjesama
0

Svi hitovi The Killers na jednom mjestu - na evropskoj turneji

Klix.ba
The Killers su krenuli na turneju u okviru koje će u Evropi imati tek nekoliko koncerata. Publika Exita našla se na njihovom probranom spisku ovog ljeta, a dobra najava onog što ćemo slušati stiže nakon njihova prva dva nastupa.

Naime, set lista je već tu i do sada su mijenjali redoslijed pjesama koje izvode. Na oba dosadašnja nastupa izvodili su novu numeru "The Man". Ono što je odlična vijest je to da je sastav iz Las Vegasa na spisak pjesama uključio sve svoje hitove ne želeći da razočaraju svoje fanove.

Koncert su počinjali sa odličnim hitom "Spaceman" dok su za nastup u Atini izabrali vjerovatno svoj najveći hit "Mr. Brightside". Tu je i pjesma koja ih je zapravo i probila - "Somebody Told Me", nižu se ostale njihove prepoznatljive stvari poput "All These Things That I've Done", ali i obrada "Shadowplay", pjesme čuvenog sastava Joy Division.

Za kraj bis sa nezaobilaznim "Shot at the Night" i "When You Were Young". Evo i cijelog spiska, samo kao naznaka kakav spektakl publiku čeka 5. jula u Novom Sadu na glavnoj bini Exita:

Human Spaceman Somebody Told Me The Way It Was Smile Like You Mean It

The Man Bling (Confession of a King) Shadowplay (Joy Division cover) Jenny Was a Friend of Mine Glamorous Indie Rock & Roll For Reasons Unknown A Dustland Fairytale Read My Mind Runaways All These Things That I've Don BIS:

Shot at the Night When You Were Young Mr. Brightside