Muzika
59

Sve spremno za sutrašnji koncert Parnog valjka u Zetri

Klix.ba
Foto: Davor Butorac
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Članovi Parnog valjka danas su stigli u Sarajevo i trenutno su u toku posljednje pripreme za generalnu probu uoči sutrašnjeg velikog koncerta u Zetri.

Jučer je u Sarajevo stigla tehnička oprema iz Slovenije i Hrvatske i već je postavljena, a organizator navodi kako se potrudio da ugođaj za publiku na sutrašnjem koncertu bude iznad očekivanja.

Ulazi za publiku će biti otvoreni od 17:30h, a koristit će se službeni ulaz "S" za goste u VIP-Exclusive i VIP-backstage. Ulazi "A" i "B" su predviđeni za publiku koja se smješta u odjele Parter stajanje i Parter sjedenje, ulaz "D" je predviđen za Fan Pit zonu, Backstage D i Press, a ulaz "F" za VIP-Backstage i goste.

Svi smjerovi kretanja ispred i u dvorani Zetra su vidno obilježeni, a na svakoj ulaznici postoje oznake za ulaze i smještajne zone. Koncert počinje u 20:00 sati i trajat će do 23:00 sata.

VIP gosti imaju obezbjeđen parking ispred dvorane na koji se ulazi uz pokaz VIP ulaznice, svi drugi koji na koncert dolaze sa vozilima mogu se parkirati na parking ispred stadiona Koševo.

Preostale ulaznice se još uvijek mogu nabaviti na prodajnim mjestima u gradu, biletarnicama u BKC-u, na platou Skenderije i u ulici Ferhadija kod Gradske tržnice.