25 izvođača
7

Sve spremno za šesti Mostar Summer Fest

Klix.ba
Dvadesetipet izvođača na dva stagea uz jednu nezaboravnu CHILL OUT zonu. Ovako bismo mogli u jednoj rečenici opisati ovogodišnje izdanje Mostar Summer Festa koje započinje večeras u industrijskoj zoni grada Mostara, točnije na platou Mostarskog sajma.

CHILL OUT zona koja se prostire na skoro 2.000 kvadratnih metara će biti mjesto na kojem će zasigurno nastati mnogobrojne Festivalske uspomene zahvaljujući četiri metra visokim cirkusantima koji će uz fire show marširati kroz publiku, ali i drugim nezaboravnim doživljajima kao što su performans na svili, Žuja pub pod Festivalskim zastavicama, rakija korner, ice cream bar i ostali korneri koji tek čekaju da ih otkrijete na Festu.

Organizacijski tim se i ovu godinu prihvatio velikog izazova te publiku dočekuju s dva stagea odlične produkcije s vrhunskih zvukom i nezaboravnim light show efektima kakve gledamo na festivalima širom Europe. Zahvaljujući Festu u Mostar dolazi jedno od najtraženijih muzičkih imena regije. Radi se naravno o Prljavom kazalištu koje ove godine slavi 40 godina sjajne karijere i koji svojim koncertima širom regije publiku ostavlja u jedinstvenom osjećaju koji se prepričava mjesecima. Uz Prljavo kazalište, dvojac koji se s nestrpljenjem očekuje je TRAM 11 koji upravo na Mostar Summer Festu ima svoj ekskluzivni bh.nastup jer u našoj zemlji nisu nastupali više od 10 godina, a sudeći prema nastupu kakav su krajem godine imali u Zagrebu, u Domu sportova, čeka nas nezaboravni doživljaj pod vedrim nebom na Mostar Summer Festu.

Na glavnom stageu ćemo večeras uz headlinere Tram 11 pozdraviti Urban & 4, Let3, Helem nejse, BITIPATIBI, Smooth Groove i Nešto Između, a sutra nas uz Prljavo kazalište očekuju Letu Štuke, Bad Copy, Ischariotzcky, prof.sterMa i Stoposto.

Drugi stage nosi naziv Hey! e-MOtion stage i radi se o stageu na kojem posjetitelji mogu očekivati nastupe čak 10 DJ imena predvođenih najtraženijim maskiranim DJ dvojcem iz Hrvatske – Nipplepeople koji će večeras puštati bitove pred mostarskom publikom zajedno s Dejanom Miličevićem te Dj Jock, WØLT i Alena Milivojevića.

Na Fest dolazi i GRAMOPHONEDzIE, tvorac svjetskog hita 'Why don't you' uz koji će sutra zajedno uz Kristijana Molnara, Andreja Jelica, Igor HDP i Fa11out rasplesati publiku ispred Hej! e-MOtion stagea.

Na Festival je moguće doći osobnim automobilom s obzirom na veliki parking koji se nalazi ispred Festivalske zone, a uz to organizatori su osigurali i besplatan Mostar Summer Fest autobus koji će obje večeri Festivala voziti na relaciji Španjoski trg – Mostar Summer Fest. Da biste se vozili autobusom, dovoljno je da dođete na Španjolski trg i sačekate autobus koji će kružno voziti u vremenu od 18h do 04h. Za posjetitelje Festa tu je i posebna cijena taksija koju mogu ostvariti s kompanijom Moj Taxi koji će sa Španjolskog trga do Mostar Summer Festa posjetitelje voziti po cijeni od 1 KM, a kako biste iskoristili ovu pogodnost dovoljno je da dođete do Španjolskog trga i javite se na Moj Taxi info pult koji će biti pozicioniran na trgu.

Podsjećamo Festivalske ulaznice po cijeni od 16 KM možete kupiti na ulazu na Festival, a sve novosti i LIVE javljanja možete pratiti na službenoj Facebook i Instagram stranici Festa. FEEL YR V:BE i vidimo se za par sati u čarobnoj industrijskoj zoni u Mostaru!