Muzika
0

Sve spremno za Beer Festival, najluđi vikend u Sarajevu

Piše: J. H.
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Pripreme za sutrašnji početak 2. Sarajevo Beer Festivala skoro su pri kraju i, kako su nam kazali organizatori, sve je spremno za najluđi vikend u glavnom gradu BiH u ovoj godini.

Na otvorenom dijelu stadiona brzog klizanja Olimpijske dvorane Zetra već su postavljeni šatori raznih proizvođača piva, ogromna bina, veliki video zidovi... Kako nam je kazao orgnizator Nedžad Podžić Poćko, program koji otvaraju demo bendovi počinje u 12 sati.

"Atmosfera je odlična i svi jedva čekaju početak trodnevne zabave. Startujemo u podne kada će publika imati priliku poslušati vrhunske demo bendove i učestvovati u brojnim pivopijskim takmičarskim igrama", kazao je Poćko za portal Klix.ba.

U večernjem repertoaru nastupit će S.A.R.S. i Hladno pivo. Već u subotu publika će se moći uživati uz Kirila Džajkovskog i Skroz, a u nedjelju će sarajevsku publiku zabavljati Damir Urban i Dvadesetorica.

Jednodnevne ulaznice su dostupne po cijeni od 7 KM, trodnevni paketi po cijeni od 15 KM, a svi posjetioci će moći svaki dan besplatno ući do 18 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima Ferhadija, plato Skenderija i Café bar Opera.