|

Sutra na OBN-u u 20 sati još jedne "Zvezde Granda" za pamćenje

Sutra na OBN-u u 20 sati još jedne "Zvezde Granda" za pamćenje
4
Sponzorirani članak
15.12.2017. u 12:43
0
komentara
4

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Zvezde Granda ruše nove rekorde, a atmosfera u studiju je napeta do vrhunca. Aca Lukas ponovno je u svojoj sudačkoj stolici, spreman napraviti show u svom stilu, a Jelena Karkeuša i Saša Popović su u otvorenom ratu.
Direktor Grand Produkcije nastavio je s provokacijama na račun pop dive. Jelena Karleuša je bila posebno raspoložena sve do trenutka kada joj je Popović prigovorio kako izgleda smiješno u usporedbi sa svjetskim zvijezdama. To je pjevačicu ozbiljno uvrijedilo pa mu je uzvratila uvredama.

Ratne žaoke izvukla je i Ana Bekuta koja je Violetu Miljković nazvala "podvarkom". Od tog trenutka se povela priča o hrani: mesu, kupusu i praziluku. Obzirom da je Karleuša na dijeti te se time konstantno hvali, Marija je odlučila u studio donijeti pomenute namirnice. Naravno, poslužile su i kao rekviziti u šalama. Jesu li pomogli plavokosoj pjevačici možete vidjeti u emisiji jer je obukla ultra izazovnu haljinu koja je otkrivala i previše.

Marija Šerifović na snimanje je dovela posebnog gosta. Njen ljubimac uveselio je mnoge u studiju. Saznajte kako je izdržao dugo snimanje, koje inače njegova gazdarica sve teže podnosi iz sezone u sezonu. Pojavit će se i kandidatkinja za koju mnogi kažu da liči na JK, što će izazvati prijepore u studiju. Zbog nje su Marija i Jelena slomile naočale Saši Popoviću.

Najgledaniji show program u regiji na OBN-u možete pogledati u subotu u 20 sati.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.