Propust menadžerskog tima
0

Stoka se nije pojavio na večerašnjem nastupu u Sarajevu, koncert otkazan bez prethodne najave

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Sarajevska publika ostala je neugodno iznenađena kad se večeras pojavila ispred BKC-a gdje je trebala biti održana predstava i koncert pod nazivom "Stara škola kreka" Marina Ivanovića Stoke.

Naime, kako nam javljaju naši čitatelji koji su došli na predstavu i koncert zakazane za 23. decembar u 20 sati, dočekala su ih zaključana vrata. Događaj je otkazan, a da pritom publika nije ranije obavještena.

Kontaktirali smo organizatore koji su nam kazali kako je propust napravio menadžerski tim najpoznatijeg hrvatskog repera koji nisu obavijestili javnost o ponovnom otkazivanju predstave i koncerta.

Saznajemo i da će Stoka zakazati ponovni nastup u BKC-u početkom iduće godine, te će publika nakandano biti obavještena o datumu.

Karte kupljene za večerašnji događaj vrijedit će i za novi datum, a oni koji to žele, dobit će povrat novca za ulaznice.

Podsjećamo, prvotno su koncert i predstava bili zakazani za 11. novembar, no prebačeni su na 23. decembar zbog zdravstvenih problema izvođača.

"Sarajevo moje, današnju predstavu i koncert nažalost moramo otkazati zbog puknuća glasnica. Za Sarajevo moram biti 300 posto spreman za dati ono najbolje što Sarajevo i zaslužuje! Novi datum smo već dogovorili. Vidimo se 23.12.2023. s istim konceptom i na istom mjestu! Sve već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum! Isprike i vidimo se brzo na showu kakav i zaslužujete!", napisao je Ivanović tada.

Sarajevska publika ni večeras nije dočekala "show kakav zaslužuje".