Sponzorisane ulaznice 18 KM
113

SSMF 12. aprila, dolaze Inna, DJ Tomcraft, DJ Outwork...

Klix.ba
Prodaja ulaznica za Prvi "Sarajevo Spring Music Fest" (SSMF), koji će se održati 12. aprila u Domu mladih na dva flora, a okviru kojeg će nastupiti pop zvijezda Inna i mnogi superstar Dj-i počet će u utorak, 4. decembra.

Iz agencije Ed Booking ističu kako će u prodaju prvo biti pušteno 350 sponzorisanih ulaznica po cijeni od 18 KM.

Uz ulaznice dobijate originalni CD DJ Tarkana, koji će, također, nastupiti te večeri. Zatim ide u prodaju kontingent B-ulaznica po cijeni od 27 KM, a na dan koncerta cijena će iznosti 37 KM.

Osim toga, postoji i 140 VIP ulaznica po cijeni od 320 KM (4 osobe) i 480 KM (6 osoba).

U cijenu uključeno: stol i separe za 4/6 osoba, boca vina (Bijelo-Crno), boca žestokog alkoholnog pića (vodka-viski), 6 energetskih napitaka ili 6 gaziranih-prirodnih sokova, grickalice, egzotično voće, parking mjesto, poseban konobar, obezbjeđenje i poseban ulaz.

Ulaznice će se, osim online putem portala kupikartu.ba, moći nabaviti i u Sarajevu, u City Pubu, na platou Skenderije, u Bosanskom kulturnom centru te u uličnoj prodaji, zatim u MG Travelu u Banjoj Luci, u agenciji Putnik u Tuzli, u agenciji Dar prirode u Zenici te u Fortuna Trade Toursu i hotelu Ero u Mostaru.

Osim atraktivne Rumunke, nastupit će i njemački DJ Tomcraft, italijanski DJ Outwork, duo "Silicone Soul" iz Velike Britanije, DJ Tarkan iz Turske, Igor Krsmanović iz Srbije, Edy C iz Hrvatske, specijalni DJ gost iz Slovenije te nekoliko domaćih i regionalnih DJ-eva.