Online koncert
1.3k

Spremite se za odličnu zabavu! Dubioza kolektiv najavljuje "Quarantine Show"

L. K.
U želji da nađu način da prekrate duge dane u samoizolaciji i učine ih zanimljivijim, Dubioza kolektiv odlučila je napraviti "Quarantine Show" i svirati preko live prenosa svakog ponedjeljka u 20:30 sati.

"S obzirom da članovi benda žive u tri različite države, pet različitih gradova i sedam različitih lokacija, tražili smo rješenje kako da u novonastaloj situaciji ipak sviramo koncerte. Svaki od članova benda će svirati iz svoje kuće, a ljudi će to moći pratiti uživo na našem YouTube kanalu, Facebooku i ostalim društvenim mrežama", najavili su članovi Dubioze kolektiv.

Dodaju kako će svakog ponedjeljka od 20:30 svirati po jedan set u trajanju od 20 minuta. Glasno i energično, onako kako to uvijek rade.

"Pozivamo vas da nam se pridružite. Ako već ne možemo da dođemo u vaš grad da vam sviramo - doći ćemo na vaše računare, tablete i mobilne telefone. Odvrnite svoje zvučnike do kraja, plešite, skačite i pjevajte sa nama. Ako se komšije budu bunile - pošaljite im link i pozovite ih da se pridruže", veselo su zaključili najavu.