Victoria želi da se ponovo okupe
4

VIDEO / Spice Girls bi mogle izostati sa nastupa na OI zbog zahtjeva Mel B

Klix.ba
Spice Girls na dodjeli Brit Awards 1997. godine
Spice Girls na dodjeli Brit Awards 1997. godine
Još uvijek nije kako treba ni potvrđeno da će popularni ženski sastav iz '90-ih, Spice Girls, nastupiti na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu, a već su počele kružiti priče kako bi nastup mogao biti otkazan.

Nedavno su se pojavila nagađanja da će nekada planetarno popularne djevojke nastupiti na zatvaranju Olimpijskih gara, a glasine je pokrenula Victoria Beckham prošle sedmice tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji, gdje je rekla da bi voljela da bar još jednom nastupe zajedno. Victorija je govorila i o tome kako je sa ostalim djevojkama iz grupe provela mnogo lijepih zajedničkih trenutaka.

Djevojke su posljednji put zajedno nastupile 2008. godine. Međutim, sada bi sve moglo biti otkazano zbog suludih zahtjeva koje ima Mel B, odnosno Melanie Brown. Izvor blizak organizaciji je rekao za The Sun da ona očekuje da joj se previše udovoljava.

“Cijela stvar nema nikakve veze sa Victorijom ili sa Mel C (Melanie Chisholm), radi se o zahtjevima Mel B, ona želi da njena porodica i prijatelji iz svih krajeva svijeta dođu na koncert, ali da im put plati organizator Igara te da sjede odmah pored pozornice.

Također je zatražila i to da je lični stilist prati na svakom koraku. To je smiješno”, rekao je izvor za The Sun.

S druge strane Victoria Beckham se nada da će joj se ostvariti san i da će još jednom nastupiti sa djevojkama.

The Sunday Mirror navodi kako bi Victoria voljela nastupiti na zatvaranju Olimpijade u Londonu i radi svojih sinova. Naime, tokom nedavnog boravka u Londonu, tačnije kada su bili kući, Victoria je sinovima pokazala film o Spice Girls, a oni su bili veoma uzbuđeni i nadaju se da će vidjeti majku na pozornici. Olimpijada bi bila idealan trenutak da se djevojke ponovo okupe i otpjevaju nekoliko svojih pjesama.

Ukoliko do nastupa dođe Geri Halliwell (Ginger Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Melanie Brown (Scary Spice) i Victoria Beckham (Posh Spice), će vjerovatno pjevati “Wannabe”. Šuška se kako bi Geri i ovoga puta mogla nositi haljinu u bojama britanske zastave kakvu je nosila na Brit Awards 1997.