|

Spektakularna "Runda 44" se nastavlja: Parni valjak nastupa u sarajevskoj Zetri

Spektakularna "Runda 44" se nastavlja: Parni valjak nastupa u sarajevskoj Zetri
0
L. K.
28.1.2020. u 15:35
7
komentara
0

dijeljenja
Legendarni rok sastav Parni valjak u okviru svoje turneje "Runda 44“ kojom slave 44 godina muzičke karijere održaće koncert 20. marta 2020. godine, s početkom u 20 sati u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu.
Naslov turneje "Runda 44“ proizašao je iz stiha pjesme "Kad nemaš kud“, s novog albuma "Ne znam koja runda, al’ još uvijek stojim“, te predstavlja omaž bogatoj muzičkoj historiji i pjesmama koje publika i danas prepoznaje.

"'Runda 44' je izraz iz sportskog žargona za našu 44. godinu i upornu borbu na sceni”, izjavili su članovi grupe.

Da će i sama turneja biti legendarna i spektakularna govori i to da su do sada obišli sve veće gradove regiona, nekoliko gradova u Evropi i imali nastupe i u Americi. Nakon sjajnih koncerata sada sarajevska publika ima priliku da pjeva i pleše uz dobro poznate hitove "Uhvati ritam“, "Ljubavna“, "Đođi“, "Moja je pjesma lagana“, a i da uživa u svježim rifovima sa novog albuma "Vrijeme“.

Organizator koncerta je agencija "Stars and more“, koja je jedna od vodećih agencija za organizovanje korporativnih događaja, koncerata i festivala u regionu. Koncert u sklopu turneje "Runda 44“ je izuzetno tehnički zahtjevan projekat, na visokom produkcijskom nivou, te članovi benda i organizatori najavljuju da će sarajevskoj publici osigurati pravi muzički spektakl.

Ulaznice u prodaji na prodajnim mjestima: kupikartu.ba, plato Skenderija i ulična prodaja Ferhadija.
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...