Pogledajte dio atmosfere
34

Spektakularna druga noć na Mostar Summer Festu: Savršena pozivnica za posljednu noć festivala

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Ovogodišnje izdanje Mostar Summer Festa sinoć je održalo drugu večer nastupa, a Pava, Buč Kesidi, Bajaga i Instruktori, Let 3 i Vojko V učinili su da ova noć protekne spektakularno.

Uvod u festivalsku večer je bile su pop izvedbe Pave koja svojim izvedbama podsjeća na Norah Jones. Mlada mostarska kantautorica je tridesetominutnim setom bila idealan uvod u prvo veliko ime večeri – Buč Kesidi. Publika je "curila po asfaltu" dok je bend svirao profinjeni set pjesama s albuma "Euforija", ali i pjesme s nadolazećeg albuma.

Atmosfera je očekivano došla do svog vrhunca kad je stage preuzeo "nositelj žutog mjeseca i svirač tišine" – jedan jedini Bajaga. Publika je Bajagi "jela iz ruke" pjevajući s neponovljivim beogradski šmekerom naizust svaki stih.

Foto: Press
Foto: Press

Bogata druga večer Mostar Summer Festa je potom krenula svom finalu. Let 3 jedan je od onih bendova koje MSF-ovci gotive. To se dokazalo i ovim spektakularnim nastupom, koji se završio hiperjakim bisom na kojem su Riječani otprašili kultnog "Profesora Jakova" i aktuelnu "Mamu ŠČ!"

Emocijama nabijenu drugu večer festivala je fenomenalnim nastupom završio Vojko V. Bio je to jedan od nastupa za pamćenje. Oduševljena publika je svaku pjesmu pjevala u duetu s Vojkom, doslovce: stih Vojko – stih publika, da bi na završnoj pjesmi "Ne može" dio publike došao na binu i zaista bili rame uz rame s Vojkom.

Foto: Press
Foto: Press

Program subotnje finalne večeri otvara Andra Kiddo, mlada banjalučka electropop senzacija, potom stage preuzima Grše, najtraženije rap ime u regiji. Nakon njih i nakon godina čekanja spektakl se nastavlja s Goranom Baretom & Majkama, da bi finale cijelog festivala pripalo najjačim regionalnim bangerima – Krankšvesteru.

Program festivala počinje otvaranjem kapija u 19 sati, a ulaznice je moguće kupiti na info pultu Mepas Malla u Mostaru, online putem sistema kupikartu.ba, svim prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba širom BiH, kao i na ulazu u festivalsku zonu.