Muzika
0

Spajsice dovele vlastitu djecu na binu

Sarajevo-x.com
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Nakon što su pjevale pred polupraznom arenom, a njihova povratnička turneja i nije tako senzacionalna koliko su organizatori najavljivali, spajsice su odlučile dodati nešto novo u svoj nastup. Naime, tokom izvođenja pjesme "Mama", na binu su izvele svoju djecu.

Victoria Beckham bila je najponosnija jer je od svih spajsica na bini imala najviše djece. Njeni sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz nosili su majice na kojima je stajao natpis "Posh".

Melanie B je također dovela svoje kćeri Phoenix Chi i bebu Angel Iris, a fanovi su oduševljeno pozdravili i pojavljivanje Emme Bunton sa četveromjesečnim sinom Beau. Među spice djecom nedostajala je samo jednogodišnja kćer Geri Halliwell, Bluebell Madonna.

Svih šestero djece je na ušima imalo zaštitne slušalice kako bi se zaštitili od buke, a neki zlobni jezici kažu da je to zbog "kreštavog" pjevanja njihovih majki.

Melanie C, jedina spajsica koja još nije postala majka, izjavila je kako je spremna imati dijete i zasnovati porodicu sa svojim dečkom Thomasom Starrom.

"U mojim godinama biloški sat kuca, a mislim da sam spremna za majčinstvo", izjavila je tridesetrogodišnja Mel C.