{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Snoop jedva izbjegao smrt

15.4.2003. u 00:58
0
0
Snoop jedva izbjegao smrt
0
Snoop jedva izbjegao smrt
Rapper Snoop Doggy Dogg je u utorak jedva preživio pucnjavu u Los Angelesu.
Snoop i njegovo društvo su se sa pet auta vozili Fairfax avenijom u Los Angelesu kada ih je počelo pratiti auto iz kojeg su nakon nekog vremena počeli pucnji. Dva Snoopova auta su bila pogođena, i Snoopov tjelohranitelj je dobio metak u leđa, ali rana, srećom, nije bila opasna. Sam Snoop je ostao nepovrijeđen.

Kako kaže glasnogovornik policije, jedan od napadača je pokušao razgovarati sa Snoopom prije napada. Iako su i Snoop i neki njegovi prijatelji zadržani na ispitivanju, policija nije automatski isključila ni njihovu krivicu. Navodno je do napada došlo nakon što se razgovor pretvorio u verbalnu borbu. Međutim, ni rapper ni njegovi prijatelji neće biti optuženi. S druge strane, tri muškarca u autu koji su pucali na rappera su uhapšeni i ispitivani, ali su kasnije pušteni bez optužbe. 31-godišnji Snoop na ove događaje nije imao komentara.

1996. godine su Snoop (pravim imenom Calvin Broadus) i tjelohranitelj McKinley Lee oslobođeni optužbi nakon ubistva člana jedne od rapperskih bandi iz Los Angelesa. Snoop i Lee su tokom suđenja svjedočili da su na Philipa Woldermariama pucali iz samoobrane.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: