Muzika
0

SMS rezervacijom do povoljnije ulaznice za Gibonnijev koncert

FENA
Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
HT Eronet, kao generalni pokrovitelj Gibonnijevih koncerata u Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli, omogućio je svojim korisnicima pogodnosti prilikom kupovine ulaznica.

Korisnici usluga HT Eroneta moći će od 25. januara do dana održavanja koncerata putem SMS rezervacije dobiti ulaznice po povoljnijoj cijeni.

Redovna cijena ulaznica za Sarajevo (parter) iznosi 10 maraka, a cijena je putem SMS rezervacije 5 maraka. Za Banju Luku i Tuzlu, cijena partera iznosi 10 maraka putem SMS rezervacije, a redovna je cijene 15 maraka.

Svaki korisnik može poslati samo jednu poruku i rezervirati maksimalno dvije ulaznice.

Slanjem ključne riječi GIBONNISA 1 ili GIBONNISA 2 rezerviraju se ulaznice za koncert u Sarajevu. Ključne su riječi za Banju Luku GIBONNIBL 1 ili GIBONNIBL 2, a za Tuzlu GIBONNITU 1 ili GIBONNITU 2 (1 označava jednu, a 2 dvije ulaznice).

Rezervacije, tj. poruke s ključnim riječima, korisnici HT Eroneta šalju na jedinstveni broj 063 888 05.

Cijena je poruke za SMS rezervaciju 1 marka + PDV, a naplaćuju se samo uspješne rezervacije.

Svi koji na ovaj način rezerviraju ulaznice mogu ih preuzeti od trenutka rezervacije u HT EronetCentru Sarajevo za koncert u Sarajevu, Eronet Centru Banja Luka za koncert u Banjoj Luci i Eronet Kiosk Tuzla Mercator za koncert u Tuzli.

"Dodajemo kako će 60 najbržih korisnika koji rezerviraju ulaznice putem SMS-a, 20 za svaki grad, kao i predstavnici medija, imati priliku družiti se s Gibonnijem na HT Eronet prodajnim mjestima u sva tri grada, a detalje druženja objaviti ćemo uskoro", stoji u priopćenju iz HT Eroneta.