Muzika
16

Promo / "Sky is the limit" i ove godine u S One Sky baru u Sarajevu

"Sky is the limit" je događaj koji se organizuje već drugu godinu za redom, na krovu hotela Courtyard by Marriott Sarajevo.

Prošla godine u S One Sky baru je protekla u kombinaciji domaćih, regionalnih i internacionanih izvođača kao što je Miss Nine koja je prošle godine zatvorila ovaj višednevni event. Radilo se o probranim izvođačima elektronske muzike.

Ove godine, organizatori su odlučili da se u potpunosti okrenu domaćoj sceni. Već 11.08. nastupa DJ Jasmina iz Travnika, dobro poznato ime na regionalnoj sceni elektronske muzike. Prije nekoliko mjeseci napunila je amfiteatar Doma Mladih u Sarajevu, a i na nedavnom Javorwood festivalu na Bjelašnici napravila je odličnu atmosferu.

Završnicu osmodnevnog Sky is the Limit eventa odsvirat će već poznat sastav After Affair, koji su se u posljednje dvije godine čvrsto i jako profesionalno etablirali na svjetskoj sceni.

Šta će se desiti između ova dva vrhunska nastupa možete pratit na njihovoj facebook stranici, a često i live i kroz ažurne vesele fotografije.