Noć za pamćenje
369

Sjajna atmosfera na koncertu Dženana Lončarevića u Goraždu, publika ga nagradila ovacijama

E. A.
Foto: E. A./Klix.ba
(Foto: E. A./Klix.ba)
Goraždanska publika večeras je istinski uživala na koncertu velike regionalne muzičke zvijezde Dženana Lončarevića.

Odličan koncert Lončarevića na platou gradske dvorane "Mirsad Hurić", pred nekoliko hiljada posjetilaca organiziran je u okviru 14. Plazma Sportskih igara mladih BIH i u u saradnji sa gradskom upravom Goražda.

Ovo je prvi koncert poznatog srbijanskog pjevača u Goraždu, a sudeći prema atmosferi koja je vladala večeras u ovom gradu neće biti i jedini. Osim Goraždana u koncertu su uživali i brojni gosti koji su zbog nastupa Dženana Lončarevića stigli iz gradova u okolini, a pred koncert je priredjen i veliki vatromet.

Svojim poznatim hitovima Dženan Lončarević je oduševio prisutne, a zajedno su otpjevali i neke od najpopularnijih pjesama, uz neprekidne ovacije i opće oduševljenje publike.

Sjajni nastup Lončarevića sigurno će se dugo prepričavati u Goraždu, a samo neke od pjesama koje je poklonio ovdašnjoj publici "Dao sam ti srce", "Nikome ni reč", "Laku noć” samo su dio bogatog repertoara kojim je pjevač počastio publiku sa mjesta na kojem su proteklih godina koncerte imala neka od najpopularnijih muzičkih imena iz regiona.

Nakon Gračanice gdje je imao koncert 1.juna, te Goražda, Lončarević već sutra nastupa u Novom Travniku, dok je 21. i 22. juna u Srebreniku i Lukavcu.