Uz tri gosta
57

Sjajan koncert grupe "Skroz" u pratnji Gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a

B. R.
Koncert "Skroza" u organizaciji BHRT-a (Foto: BHRT)
Koncert "Skroza" u organizaciji BHRT-a (Foto: BHRT)
U koprodukciji Muzičke produkcije BHRT-a i Happy End Story Productiona održan je, kako su saopćili iz BHRT-a, koncert za pamćenje alternativnog rock sastava "Skroz" u pratnji Gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a.

Nekoliko stotina fanova ovog rock sastava je uživalo u sjajnim izvedbama, odličnoj atmosferi i jedinstvenim scenskim postavkama, rađenim specijalno za ovaj koncert.

S Gudačkim orkestrom Muzičke produkcije BHRT-a, Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić, prošli su kroz dvije decenije svoga postojanje, nižući hitove jedan za drugim.

Koncert
Koncert "Skroza" u organizaciji BHRT-a (Foto: BHRT)

Koncert je počeo pjesmom "Dobro mi došli",nastavljajući se hitovima "Magarac", "Regija", "Savršeni organizam", "Srušio sam stan" i mnogim drugim, a nastup je na oduševljenje publike završen pjesmom "Sve sam jači". Specijalni gosti koncerta bili su Marko Louis, Edo Maajka i Enes Zlatar Bure.

Više od sat vremena odlične atmosfere na zadovoljstvo članova grupe, ali i svih onih koji su bili dio ovog, kako je navedeno, zaista posebnog koncerta jeste što će biti ovjekovječen i kao live album grupe.

Muzička produkcija BHRT-a je i ovaj put zadovoljan kao domaćin velikih i jedinstvenih dešavanja. Koncert je održan uz pridržavanje epidemioloških mjera koje su i dalje na snazi, ali to nije umanjilo dobro raspoloženje i odličnu atmosferu, saopćili su iz BHRT-a.