Vrući muzički video
0

Shakira se vratila!

Sarajevo-x.com
Kolumbijska ljepotica Shakira odlučila je ponovo zauzeti mjesto koje joj pripada na svjetskoj muzičkoj sceni, a da njen povratak neće proći nezamijećeno dokazuje najnoviji muzički video spot.

Pop pjevačica i kantautorica u spotu za pjesmu "She Wolf" pleše u kavezu veoma oskudno odjevena s kaišem koji ističe njen zavodljivi struk.

Najnovije muzičko ostvarenje 32-godišnje Shakire u petak navečer premijerno je prikazano američkim gledateljima, a nakon tri godine dugog izbivanja sa muzičke scene.

Pjevačica hita "Hips Don't Lie" u novom spotu ponosno je pokazala svoju fantastičnu figuru ljujajući se na rešetkama kaveza i istežući se po podu.

U razgovoru za MTV jedna od najprodavanijih latino izvođača izjavila je kako je tokom snimanja ovog video spota dosta improvizirala.

"She wolf nisam samo ja, već je to žena našeg doba", prokomentarisala je naslov novog singla, koji će se na jesen naći na istoimenom albumu.

Dugogodišnja zaručnica odvjetnika Antonija de la Rua ove godine bi trebala dobiti i vlastitu zvijezdu na hollywoodskoj Stazi slavnih.