{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Severinina štikla na programskom vijeću

F
10.3.2006. u 09:01
0
0
Severinina štikla na programskom vijeću
0
Severinina štikla na programskom vijeću
Severinina pjesma "Moja štikla", koja je nakon pobjede na ovogodišnjoj Dori zbog melosa podijelila hrvatsku javnost, bila je tema rasprave i na današnjoj sjednici Programskog vijeća Hrvatske radiotelevizije (HRT).
U raspravi o emitovanom programu HRT-a, predsjednik Vijeća Zdenko Ljevak zamjerio je što se u ponedjeljak emisija Otvoreno bavila "Severininom štiklom", iako je tog dana bilo značajnijih događaja, poput objave vijesti o samoubistvu haškog osuđenika i svjedoka-pokajnika Milana Babića.

S time se složila i direktorica HTV-a Marija Nemčić koja je rekla da je Dora bila najvažnija tema tog dana ali samo do objave vijesti o Babićevom samoubistvu.

[SLIKA]1[/SLIKA]

No, glavni urednik informativnog programa HTV-a Vladimir Rončević rekao je da je uređivački kolegij procijenio da je tog dana ta tema bila u žarištu i da je ona obrađena fenomenološki. Dodao je da je to bila najgledanija emisija Otvorenog s najviše poziva gledatelja, osim emisije o Anti Gotovini koja je emitovana u udarnom terminu odmah nakon Dnevnika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: