{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Severinin i Jalin hit "Otrove" prvi dan preslušan 1,3 miliona puta

28.3.2017. u 12:32
7.179
107
Severinin i Jalin hit "Otrove" prvi dan preslušan 1,3 miliona puta
7.179
Severinin i Jalin hit "Otrove" prvi dan preslušan 1,3 miliona puta
Svega 24 sata nakon premijere Severininog novog singla "Otrove" čini se kako su najave velikog klupskog hita koji može stati uz bok svjetskoj produkciji, bile i više nego opravdane.
U samo jednom danu nova pjesma, autora sarajevskog repera Jale Brata, na YouTubeu je preslušana čak milion i tristo hiljada puta. Već u ponoć, 12 sati nakon objave, pjesma je po Real Timeu dosegla milioniti pregled, a veliki rast zabilježila je i u sljedećih 12 sati, da bi u konačnici trijumfirala s čak 1.300.000 Real Time pregleda u jednom danu.Ubrzo nakon jučerašnje premijere, pjesma "Otrove" bilježila je 1900 pregleda u minuti te preko 100.000 pregleda po satu, dok je, tokom dana, u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji zasjela na prvo mjesto u YouTube kategoriji "Trendovi" te na treće mjesto u Sloveniji i Austriji.

Tako je najnoviji Severinin hit nadmašio i nekoliko najvećih dosadašnjih hitova koji su se u jednom danu približili milionskoj brojci, poput "Kao" i "More tuge", ali i "Uno momento", koji je u prvom danu brojao 728 hiljada pregleda. Danas, tri godine poslije, "Uno momento" ima čak 90 miliona pregleda, a po svemu sudeći, "Otrove" je na jednako dobrom putu da dosegne njegovu popularnost.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li ste zadovoljni kvalitetom kulturnih manifestacija u BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: