|

Severina u novom spotu nikad seksipilnija

Severina u novom spotu nikad seksipilnija
4
Klix.ba
12.12.2012. u 11:43
37
komentara
4

dijeljenja
1/8 Foto: Biljana Gaurina/Cropix
2/8 Foto: Biljana Gaurina/Cropix
3/8 Foto: Biljana Gaurina/Cropix
4/8 Foto: Biljana Gaurina/Cropix
5/8 Foto: Biljana Gaurina/Cropix
6/8 Foto: Biljana Gaurina/Cropix
7/8 Foto: Biljana Gaurina/Cropix
8/8 Foto: Biljana Gaurina/Cropix
Severina je u zagrebačkom luna parku snimila spot za pjesmu "Uzbuna", koji će premijerno prikazati u petak u podne, čime planira podići uzbunu na regionalnoj muzičkoj sceni i predstaviti album "Dobrodošao u klub", koji će isti dan biti pušten u online prodaju u digitalnom formatu.
Severina se u novom spotu pojavljuje u veoma kratkoj seksi suknjici i cirkuskoj majici sa zvjezdicama i niko ne bi mogao ni pretpostaviti da ima 40 godina, koliko je napunila u aprilu ove godine. Kako kažu iz kreativnog dvojca Dafne Jemeršić i Predrag Ličina, koji potpisuju scenarij i režiju, spot odlično dočarava veselu i prpošnu melodiju, zaraznog karaktera.

"Ja ne znam za sebe, tablete ne vrijede, od prvog do prvog, ja mislim na tebe" - stihovi su kojima će, uvjeravaju promotori, Severina podići uzbunu na regionalnoj muzičkoj sceni. Pored ovih, Severina je na službenoj Facebook stranici objavila dijelove i ostalih pjesama, među kojima i "Slab na slabića" u kojoj kaže: "Nudili mi pola Novog Sada, Zagreb noću kada kiša pada, nudili mi bosanske doline, pored Save da me želja mine, a ja slaba na slabića...". Jedva čekamo!
Prijavi grešku


Komentari (37)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...