Ususret 1. februaru
7

Severina otkrila cover novog albuma i stihove naslovne pjesme "Halo"

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Cover novog albuma
Nakon što je s fanovima podijelila nekoliko detalja o novom albumu "Halo" koji će za nekoliko dana ugledati svjetlo dana Severina je otkrila i cover novog albuma.

"I mijenjam broj, čekam da nazove, gasim ton, čekam da nazove, bacam telefon, čekam da nazove... i samo čekam da nazove...", otkrila je Severina i stihove naslovne pjesme novog studijskog albuma.

Atkraktivna pjevačica, kao i njeni fanovi, nestrpljivo čeka 1. februar kada će njen novi album ugledati svjetlo dana. Album će biti dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan u drugoj polovini februara.

Autori na albumu su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.

Na novom albumu će se naći čak 17 pjesama od kojih je deset novih, a broj pregleda preostalih sedam, koje su već objavljene, broje preko 190 milionaYouTobe pregleda. Nesumnjivo je da je publika željna novih melodija i upravo je ovaj album svojevrsni pregled truda i ulaganja u svaku pjesmu na kojoj se radilo do savršenstva.

Samo dan ranije Severina je fanovima otkrila da njen novi album sadrži čak 17 pjesama i naglasila kako joj se čini da će sve pjesme biti hitovi. Između ostalog je otkrila i kako je beskrajno nestrpljiva da njena publika čuje cijeli album te da na njemu ima za svakoga po nešto "za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije", napisala je Severina.