"Ja bi' pila"
29

Severina objavila videospot za pjesmu "Tutorial" uoči nastupa na Festivalu "Jahorina 365"

Piše: E. Lj.
Popularna hrvatska pjevačica Severina objavila je videospot za novi singl "Tutorial" ("Ja bi' pila") za koji je muziku i tekst pisao Jala Brat.

Novi spot u kojem Severinino mačevanje predstavlja simboliku borbe onih kojima je društvo nametnulo određena nepisana pravila i ovih drugih koje vodi samo srce potpisuje Petar Pašić, reditelj Severininih videospotova za pjesme "Otrove", "Sekunde" i "Silikoni".

U spotu se pojavljuje i Pedro Soltz, Brazilac kojeg smatraju jednim od najzgodnijih muškaraca na planeti. Osim toga, Severini se pridružio šestogodišnji Ljuba Stanković.

"Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je pichovao svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neubičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem 'Tutorial'", rekla je Severina

Nova pjesma naći će se na njenom nadolazećem albumu "Halo", a priliku da je prvi put čuje uživo imat će publika Festivala "Jahorina 365" na kojem će Severina nastupiti u petak, 29. juna.

"Veliko je interesovanje za Festival 365 u sklopu kojeg će na Jahorini nastupiti Severina, Petar Grašo i Lexington bend. Najveće interesovanje vlada za Severinin nastup 29. juna na Sol Azur areni", rekao je direktor turističke agencije Sol Azur Samer Rešidat.

Ulaznice možete kupiti u Sol Azuru i putem sistema Kupikartu.ba.