S Petrom Grašom
30

Severina objavila spot za pjesmu "Unaprijed gotovo"

Piše: M. N.
Severina Kojić objavila je spot za novu pjesmu "Unaprijed gotovo" koju je otpjevala s Petrom Grašom.

Za tekst pjesme zadužena je Marina Tucaković, dok je muziku radio Goran Ratković Rale. Režiser spota je Darko Drinovac.

Spot je sniman na plaži, a Severina se pojavljuje u lepršavoj haljini koju je dizajnirala Petra Trbović.

"Predivna, emotivna i jednostavna pjesma s neobičnim krajem, kojoj je moj prijatelj Petar Grašo dao onaj svoj jedinstveni začin, koji nema niko…", napisala je Severina uz link pjesme.

Grašo je rekao kako se on i Severina druže već 18 godina te su na ovaj način proslavili "punoljetstvo".

"Tokom tih godina ljudi su dolazili, odlazili, izmjenjivali lica i strane, a eto mi smo i dalje ostali jednako čistog srca i osmijeha jedno prema drugom, a to nije česta pojava u ovom mutnom bazenu koji neki pametniji od mene zovu - estrada. Biti dio njenog puta i uspjeha svih ovih godina izuzetno me raduje i kao muzičara i kao njenog prijatelja. Ideja da se pojavim u jednom dijelu ove pjesme i dodam dio svoje emocije nastala je, kao i sve dobre ideje, u kasni noćni sat nakon nekoliko čaša malvazije. Sretan sam što je iz toga izašla pjesma koja nije sezonska, već ima sve atribute velike pjesme koja će trajati godinama, kao što traje i njena pjevačica", rekao je Grašo.

Pjesma "Unaprijed gotovo" uživo će premijerno biti izvedena u četvrtak, 7. juna, u Zagrebu, na Severininom koncertu povodom otvorenja najvećeg outlet centra u Hrvatskoj - Designer Outlet Croatia.