Brza i ritmična pjesma
33

Severina objavila "Fatamorganu": Ova pjesma i spot su najslađi na albumu

Piše: S.H.P.
Jedna od najboljih i najatraktivnijih hrvatskih pjevačica Severina objavila je spot za pjesmu "Fatamorgana" koja se nalazi u sklopu njenog novog albuma "Halo" čije je digitalno izdanje izašlo 01. februara.

Na albumu koji ima čak 17 pjesama Severina je kazala kako će svaka pjesma biti hit, a sudeći po broju pregleda spotova koje do sada objavila Severina se uopće nije šalila.

Spot za pjesmu "Fatamorgana" radio je Ljubba. Muziku za pjesmu napisao je The Outsiders, za tekst je bio zadužen Milan Laća Radulović, a za aranžman Darko Dimitrov.

"Drage moje žene, album 'Halo' izlazi za Osmi mart, za naš dan i moj album je najbolji poklon za sve prijateljice. A ova pjesma i spot su najslađi na albumu. Uživajte u 'Fatamorgani'. ❤️", napisala je Severina na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podsjećamo, Severinin album "Halo" od prvog februara je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan 08. marta na Dan žena.

Na novom albumu će se naći čak 17 pjesama od kojih je deset novih, a zbir pregleda preostalih sedam koje su već objavljene je više od 190 miliona YouTube pregleda. Autori na albumu su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.