Muzika
31

Severina nastupom u Zagrebu izazvala veliki saobraćajni kolaps

Klix.ba
Hrvatska pjevačica Severina svojim je nastupom otvorila ovogodišnji Rujanfest u Zagrebu, a prometni kolaps koji je pjevačica izazvala pred popularnim WestGateom, dao je naslutiti da posjetitelje očekuje večer odlične atmosfere i vrhunske zabave

Prvi, ujedno i najiščekivaniji koncert ovogodišnjeg Rujanfesta, protekao je u znaku Severine koja je posjetiteljima pružila večer odlične atmosfere i vrhunske zabave, iskupivši se na taj način i zbog prometnog kolapsa koji je zbog nje nastao pred popularnim WestGateom.

Već na prve taktove poznatog stiha ''...ovo će biti dobra noć, predosjećam...'', publika je bila u eforiji, a kako se koncert odmicao, tako je atmosfera dolazila do usijanja.

Tome je uvelike doprinijela i sama Severinina pojava, koju je ovog puta dodatno začinila sexy korzetom, što je bio pravi raj, kako za muške, tako i za ženske oči.

Ovim koncertom za pamćenje, Severina je već na početku Rujanfesta po pitanju atmosfere i broja posjetitelja, ističu organizatori, visoko podigla ljestvicu...