Spektakularan koncert
0

Seve pokorila Beograd, na redu je Sarajevo

Sarajevo-x.com
Foto: Index.hr
Foto: Index.hr
Regionalna muzička zvijezda Severina Vučković održala sinoć prvi solistički koncert u Srbiji, na kojem se okupilo oko 10.000 njenih fanova. Kao što je i ranije najavljeno, Severina je svoju balkansku turneju počela u maniru prave dive, na sceni je bilo oko 40 muzičara, dok je njen nastup održan u kabaretskom ambijetu.

U duhu posljednjeg albuma, Seve je koncert počela u vjenčanici, spustivši se sa visine na binu, sa dvije plesačice u ulozi anđela. Već sa drugom pjesmom, vjenčanicu je skinula i ostala odjevena u izazovnu mini-kreaciju Zvonka Markovića.

Kako javljaju mediji iz Srbije, Severina je Beograđanima priznala da je zaljubljena i sretna, i otkrila da se pre devet godina osećala emotivno nestabilno, ali da su kao plod takvog stanja nastale neke njene pesme, kao što je „Pogled ispod obrva". Publika joj je uzvratila toplinom i emocijama, pjevajući s njom u glas.

Gosti na koncertu bili Petar Grašo, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i zvijezda „Operacije Trijumf" Ana Bebić. Sa trubačima stigao je peti, ali i najvažniji gost - Goran Bregović.

Koncert će je organiziran u visokoj produkciji, za koju će biti zaslužan Raka Marić i njegova kuća Music Star Production kao i čitav niz kreativnih stručnjaka koji čine Severinin team.

Nakon Beograda u planu su koncerti u Novom Sadu, Sarajevu, Skopju, Ljubljani...