Brojna iznenađenja
114

Šesta sezona "Helem nejse Rejdio Šou" emisije počinje 6. oktobra: Novi format i koncept

E. Lj.
Popularna radijska emisija ""Helem nejse Rejdio Šou", nakon pet godina (167 live emisija) emitovanja na Radiju Otvorena Mreža, seli u novi studio, novu atmosferu, ali i potpuno novi koncept i format.

Šesta sezona emisije "Helem nejse Rejdio šou" donosi brojna iznenađenja, a ono što će oduševiti njihovu vjernu publiku jeste činjenica da emisija zvanično dobija i svoj video segment. Sezona starta 6. oktobra u 22 sata ekskluzivno na stranici Helem nejse.


"Brukanje se nastavlja punim tempom s tim da ono što ste dosad slušali, sada ćete moći i gledati, tako da će nivo našeg ofiranja u javnoj sferi znatno porasti. Novi koncept razvijamo već skoro godinu dana i jedva čekamo da pokažemo ljudima šta smo pripremili. Jedno je sigurno: standardno nedjeljno veče uz Stihomira, Gagaru i Toshija biće puno interesantnije nego prije. Pozivamo našu raju, publiku i naše drage helemnejsovce da nas u narednim danima prate na društvenim mrežama. Tamo ćemo redovno obavještavati i postepeno otkrivati naše naredne korake. Bit će jako zanimljivih gostiju, a neki od njih su najveće balkanske zvijezde", poručili su momci iz Helem nejsa.

Njihov rad možete pratiti na Instagramu, Facebooku i YouTubeu.