Brčko, Sarajevo, Tuzla...
53

Sergej Ćetković uoči koncertne turneje: Čast mi je što ću se ponovo pokloniti publici u BiH

Piše: Selma H.
Foto: K. S./Klix.ba
Foto: K. S./Klix.ba
Miljenik bosanskohercegovačke publike Sergej Ćetković održao je danas u Admiral Electronic Casinu konferenciju za medije, a povod je bila njegova ovogodišnja koncertna turneja.

Sergej će obići nekoliko bh. gradova, među kojima su Mostar, Sarajevo i Zenica, a prvi put će nastupiti u Travniku i Brčkom.

"Čast mi je i zadovoljstvo što ću se i ove godine ponovo pokloniti publici u BiH. Ja mnogo volim Bosnu, mnogo volim ovaj narod, mnogo volim Sarajevo, zato mu se uvijek i vraćam. Kada sam prvi put prošle godine nastupio u BKC-u desila se ljubav na prvi pogled, tako da sam se odlučio da i ove godine tu nastupam", kazao Ćetković.

Foto: K. S./Klix.ba
Foto: K. S./Klix.ba

Pored koncertne turneje, Sergej se ovih dana bavi pripremanjem epizoda za novu sezonu crtanog filma "Lola i Mila" koja će početi za desetak dana.

"Gledajte crtane filmove, slušajte dobru muziku i vidimo se na koncertima", kazao je Ćetković koji je na kraju konferencije najavio nove pjesme i duete do kraja godine.

Podsjećamo, koncertna turneja počinje 11. oktobra u Brčkom, a dan nakon toga Sergej će nastupiti u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu, 13. oktobra će pjevati mostarskoj publici u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, a zenička publika uživat će u njegovim izvedbama 14. oktobra u Bosanskom narodnom pozorištu. Turneju će završiti 15. oktobra nastupom u Centru za kulturu Travnik.