"Bar da odeš"
10

Sergej Ćetković u emotivnom duetu sa slovenskom zvijezdom Janom

Klix.ba
"Bar da odeš" nova je hit balada velike regionalne zvijezde Sergeja Ćetkovića u kojoj mu se pridružila slovenska pjevačica iznimnog glasa Jana, pobjednica slovenske inačice showa "Supertalent" i pjevačica grupe Neverne bebe.

Sergej i Jana emotivno su iznijeli pjesmu koja opisuje bol uzrokovanu prekidom ljubavnog odnosa zbog treće osobe. Životni stihovi i očaravajuća muzika Sergejevo su djelo koje će nesumnjivo doprijeti do publike koja je navikla na vrhunska ostvarenja ovog popularnog muzičara koji ne prestaje oduševljavati cijelu regiju koncertnom turnejom "Moj svijet". Za aranžman su zaslužni Mahir Sarihodžić i Sergejev stalni saradnik Darko Dimitrov.

Upečatljiv videospot vizualno je obogatila fotografija Želimira Križova, dok je rediiteljski zadatak preuzeo sam Sergej, pokazavši svu raskoš svog umjetničkog talenta.

Nakon velikog uspjeha dueta s proslavljenim violončelistom Stjepanom Hauserom u pjesmi "Oči nikad ne stare" koja je postala svojevrsna himna ljubavi te posljednjeg singla "Istine i laži", Sergejeva inspiracija na sreću nije utihnula, već buja nošena podrškom vjerne publike koja svaku novu pjesmu željno dočekuje i tako na najbolji način vraća svu ljubav koju joj Sergej nesebično pruža.