12. aprila u Skenderiji
147

Sergej Ćetković specijalni gost na koncertu Massima Savića u Sarajevu

Klix.ba
Zbog učestvovanja na dodjeli muzičke nagrade Porin koja se održava 29. marta sarajevski koncert Massima Savića pomjeren je za 12. april u dvorani "Mirza Delibašić".

Publiku očekuje Massimov najveći solo koncert u Sarajevu u kojem će uživati u najvećim hitovima iz svih njegovih muzičkih epoha od onih sa grupom Dorian Gray do posljednjeg albuma "Sada“ koji je nominiran za šest nagrada Porin.

Četrdeset najbržih kupava ulaznica za VIP parter za koncert u Skenderiji na poklon dobija upravo album "Sada“.

"Za kupljene dvije ulaznice za VIP parter, 40 najbržih fanova na poklon dobija novi Massimov album 'Sada'. Ovu pogodnost je moguće iskoristiti samo na prodajnim mjestima Artikulacija /BKC i plato Skenderija. Drugu pogodnost, za kupce ulaznica za tribine, Massimovoj publici su osigurali radijski partneri koncerta RSG i Antena Sarajevo. Naime za kupljene dvije ulaznice za tribine do 1. aprila treću će dobiti na poklon. I ovu pogodnosti je moguće iskoristiti isključivo na pomenutim prodajnim mjestima ulaznica“, pojasnili su organizatori iz agencije PRimera.

No, to nisu jedine lijepe vijesti vezane za Massimov koncert u Sarajevu.

Osim sjajnog benda, koji okuplja mahom vrsne muzičare, Massimu će se kao specijalni gost na bini u Skenderiji pridružiti i Sergej Ćetković.

"Iznimno se veselim što će mi se na pozornici u Skenderiji pridružiti dragi kolega i prijatelj Sergej Ćetković. Već smo nekoliko puta nastupili zajedno i voljeli bismo tu nevejrojatnu energiju prenijeti i sarajevskoj publici. On je autor mog posljednjeg singla 'Nisam spreman' i počašćen sam što mi je prepustio tako veliku pjesmu“, kazao je Massimo.

Ulaznice je sve manje, a u prodaji su dostupne na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sistemu kupikartu.ba.