Nizali su se hitovi
123

Sergej Ćetković priredio nezaboravnu noć publici u sarajevskom BKC-u

Klix.ba
Foto: K. S./Klix.ba
(Foto: K. S./Klix.ba)
Crnogorski muzičar Sergej Ćetković večeras je u skoro kamernoj atmosferi prepunog sarajevskog BKC-a održao koncert u sklopu svoje bh. turneje.

Kako je bilo i najavljeno, harizmatični pjevač i kompozitor sarajevskoj publici priredio je nezaboravnu noć izvođenjem svojih najvećih hitova među kojima se ističu balade "Pogledi u tami", "Pola moga svijeta", "Ako te nije pronašla ljubav" i mnoge druge.

Osim odlične interakcije sa sarajevskom publikom, ovaj Podgoričanin i u muzičkom dijelu bio je drugačiji u odnosu na svoje prethodne nastupe s obzirom na to da je svoje stare pjesme predstavio u sasvim novom ruhu.

Večerašnji nastup, kao što se to i očekuje od Sergeja Ćetkovića, bio je izuzetno emotivan, ali ujedno ispunjen pozitivnom energijom po kojoj je inače poznat ovaj muzičar.

Prije večerašnjeg nastupa u Sarajevu, Sergej je sinoć pjevao u Brčkom, a u naredna tri dana nastupit će u Mostaru, Zenici i Travniku.

Sergej Ćetković je svoju muzičku karijeru započeo 1998. godine, a do ovog momenta snimio je šest studijskih albuma i tri kompilacije najvećih hitova. Zanimljivo je istaći i to kako je njegov najveći hit "Pogledi u tami" iskorišten kao soundtrack za dramu "Pogledi sa Ajfelovog tornja" reditelja Nikole Vukčevića.