|

Sergej Ćetković predstavnik Crne Gore na Eurosongu 2014

Sergej Ćetković predstavnik Crne Gore na Eurosongu 2014
0
A
Anadolija
19.11.2013. u 14:44
5
komentara
0

dijeljenja
Sergej Ćetković predstavnik Crne Gore na Eurosongu 2014 Sergej Ćetković
Popularni pop pjevač Sergej Ćetković predstavljat će Crnu Goru na muzičkom takmičenju Eurosongu 2014. godine, koje će se održati u Kopenhagenu.
Kako je saopšteno na današnjoj konferenciji za medije, Ćetković će biti autor pjesme, koja će, kako je on najavio, biti ljubavna.

"Pjesma će biti kvalitetna, a nadamo se ulasku u finale, što je za mene dobar plasman", rekao je prestavnik Crne Gore naglasivši da će scenski nastup biti jednostavan, ali da još uvijek ne može da govori o detaljima.

Pjesma koja će predstavljati Crnu Goru biće pripremljena na više jezika, ali još uvijek nije odlučeno da li će biti snimljene dvije verzije ili kao jedna višejezična cjelina.

Šef medijskog pula Sabrija Vulić je ocijenio da će Sergej predstavljati Crnu Goru na najbolji način.

"Naši izvođači su i ranije bili zapaženi, što je sjajna reklama za Crnu Goru. U Kopenhagenu će biti oko 1.500 akreditovanih novinara i još više neakreditovanih, tako da je to minimum 5.000 tekstova o našoj zemlji, što je sjajan način za predstavljanje Crne Gore", istakao je Vulić.

Prošlogodišnji predstavnici Crne Gore, grupa "Who See" i Nina Žižić sa pjesmom "Igranka", ostali su zapaženi ali nisu prošli ni u finalu.

Eurosong će naredne godine biti održan u Kopenhagenu, nakon ovogodišnej pobjede danske predstavnice Emeli de Forest. 
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...