Koncert u Domu mladih
0

VIDEO / Sergej Ćetković nakon tri godine ponovo pjeva u Sarajevu

Klix.ba
Sergej Ćetković
Sergej Ćetković
Nakon skoro tri godine popularni crnogorski pjevač Sergej Ćetković pjevat će u sarajevskom Domu mladih. Na binu popularnog okupljališta s bendom će izaći u petak, 28. decembra, za kada je zakazan njegov solistički koncert.

"Sa promotorima iz Sarajeva dogovorili smo sve detalje. Sergej se raduje druženju sa sarajevskom publikom", kaže Dragan Popović, menadžer Sergeja Ćetkovića.

"Sergej je posljednji put bez problema napunio Dom mladih, tražila se ulaznica više. Na kraju smo se opet dogovorili da to bude Dom mladih. Ako interesovanje bude veliko, u šta ne sumnjamo, uvijek možemo održati koncert i dan poslije", kaže Popović.

Prvi kontigent ulaznica za veliki koncert Sergeja je već u prodaji po cijeni od 15 KM putem portala Kupikartu.ba, te ulična prodaja Ferhadija i plato Skenderija. Na dan koncerta ulaznice će koštati 20 KM.

U dosadašnjoj karijeri Sergej je održao stotine uspješnih koncerata širom regiona, a njegov peti studijski album po nazivom "2 minuta" na tržištu se pojavio u junu 2010. godine.

Ćetković će ovom prilikom sarajevskoj publici predstaviti i novi studijsku pjesmu "Još volim te", koja je ujedno drugi singl kojim poznati kantautor najavljuje izlazak svog novog šestog studijskog albuma.